Onze kantoren

Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uitzien? Ons team gaat hier met volle kracht vooruit en wij vinden het erg belangrijk dat we continu worden geïnspireerd door de ruimtes waarin we werken.

PI marketing bezoeken

Kom je met de auto naar PI marketing? Bij onze kantoren zijn voldoende parkeerplekken te vinden. Als je met het openbaar vervoer naar PI marketing komt, dan is het vanaf station ‘s-Hertogenbosch maar een kwartiertje lopen. Vanaf metrostation Bullewijk ben je zelfs binnen 6 minuten bij ons kantoor in Amsterdam.

Meelunchen? Ja graag!

Heb je een afspraak bij PI marketing en is deze gepland rond lunchtijd? Geen probleem! Je kunt altijd gezellig meelunchen op een van onze kantoren met de rest van het team.

Werken bij PI marketing

Bij PI marketing zijn we altijd op zoek naar de beste young professionals om ons team te versterken. Op onze vacaturepagina vind je alle posities die er op dit moment zijn en hier vind je de kernwaarden die wij nastreven als team. Staat jouw functie niet tussen de vacatures maar denk je dat jouw specialiteit van toegevoegde waarde is? Neem vooral contact met ons op!

Wij horen graag van je